SUORISTETTUJEN HIUSTEN TUOTEPERHE

Suoristetuille hiuksille kehitetty tuoteperhe auttaa säilyttämään suoristuksen mahdollisimman pitkään, mutta samalla hoitaa hiuksia niitä vahvistaen ja kasvua tukien. Tuotteet kosteuttavat hiuksia auttaen myös lisäämään hiusten kiiltoa ja pehmeyttä sekä korjaamaan niiden mahdollisesti käsittelyssä saamia vaurioita. 

Suoristettujen hiusten tuoteperheen tuotteiden aktiiviset ainesosat ovat:

  • Hiusten rakennetta korjaava keratiini
  • Kosteuden menettämistä ehkäisevä  Fucogel®-polysakkaridi
  • Taipuusuutta sekä lujuutta tukevat aminohapot

 

 

Keratiini on luonnon proteiini, jota on hiuksen rakenteessa. Se on tärkeä tekijä, kun halutaan palauttaa vaurioituneisiin hiuksiin niiden luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä.

Fucogel® polysakkaridi valmistetaan maissista ja soijasta biotekniikan avulla. Sitä käytetään tuomaan apua kuivumiseen niin hiusten kuin myös ihonhoidossa, koska se muodostaa eräänlaisen kosteuden haihtumista estävän kalvon hiuksen tai ihon pintaan.

Kaikki Capifort-brändin tuotteet ovat hiuksia vahvistavia. Ne sisältävät monipuolista Hairdensyl -kompleksia.

Hairdensyl kompleksi on täysin meri-kasviperäinen, monitoiminen hiustenhoidossa käytettävä kompleksi. Se on erittäin hyödyllinen ohuille, elottomille ja heikoille hiuksille. Hairdensyl-kompleksi auttaa saamaan paksummat hiukset sekä vahvistamaan ja korjaamaan hiusten rakennetta. Lisäksi se stimuloi hiustuppia, mikä auttaa vahvistamaan hiusten kasvua ja lisäämään hiusten paksuutta. Sitä käytetään erityisesti hiusten lähtöä ehkäisevissä ja hiusten kasvua stimuloivissa tuotteissa. Kompleksi sisältää meriperäisiä kollageenista saatua proteiineja ja elastiinista saatuja aminohappoja. Lisäksi siinä on polysakkarideja ja hunaja-uutteen ainesosia. Hairdensyl-kompleksi parantaa hiussuomujen koheesiota sekä lisää hiusten kosteutta ja taipuisuutta.

Kaikki Capifort-tuotteet ovat hiuksia hoitavia ja vahvistavia. Ne sisältävät Ginseng-uutetta.

Ginseng-uutetta löytyy kaikista Capifort-brändin tuotteista. Se saadaan ginseng-kasvin juuresta. Ginsengilla uskotaan olevan päänahan ihosoluja ja edelleen hiustuppeja stimuloiva vaikutus, mitä kautta se stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten ohentumista. Lisäksi ginsengilla on antibakteerisia ominaisuuksia, minkä sanotaan auttavan myös pitämään hiustupet puhtaana ja ehkäisemään hilseen muodostumista. Ravitseva ginseng tukee monipuolisesti hiusten kasvua ja sen uskotaan ehkäisevän kaljuuntumista.