LOC-MENETELMÄ

LOC SYSTEM

Innovatiivinen baobab-öljyä sisältävä hiushoito

Luonnolliset Afrohiukset

 

”Black Power” -liikkeen myötä luonnolliset hiukset ovat tulleet hyvin trendikkäiksi, mikä on saanut Supernovan lanseeraamaan VitaBlack LOC System -tuoteperheen. Nämä tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, suolaa tai parabeeneja. Sen sijaan tuotteet sisältävät risiiniöljyä ja baobab-öljyä, joka on tunnettu hiusten kosteuttaja ja elvyttäjä. Tämä tuoteperheen avulla saat luonnolliset ja terveet hiukset.

LOC-menetelmään kuuluu 4 tuotetta

Tuotteiden käyttö vaihe vaiheelta:

 

Shampoo

Levitä VitaBlack LOC System Shampoota hiuksiin hellästi hieromalla. Huuhtele hyvin. Poista liiallinen kosteus hiuksista ja siirry seuraavaan vaiheeseen (Hair Liquid).

 

Hair Liquid (1)

Ravista pullo hyvin ennen käyttöä. Suihkuta VitaBlack LOC System Hair Liquid puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvaan osio kerrallaan. Hiero hellästi hiuksiin ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia. Älä huuhtele, vaan siirry seuraavaan vaiheeseen.

 

Hair Oil (2)

Annostele pieni määrä VitaBlack LOC System Hair Oil -tuotetta kädellesi ja levitä hiuksiin tasaisesti niiden koko matkalle tyvestä latvaan. Älä huuhtele, vaan siirry seuraavaan vaiheeseen.

 

Leave-In Cream (3)

Lopuksi levitä VitaBlack LOC System Leave-In Cream (3) hiuksiin tyvestä latvaan osio kerrallaan ja muotoile kiharat haluamallasi tavalla. Älä huuhtele.

 

LOC-menetelmän tuotteet sisältävät baobab-öljyä ja risiiniöljyä

 

Risiiniöljy saadaan risiiniöljykasvin siemenistä eli risiinipavuista ja sitä on käytetty ikiajat hiusten ja ihon hoitoon. Risiiniöljyn käyttö on luonnollinen tapa saada terveemmät ja vahvemmat hiukset. Sitä käytetään tyypillisesti myös päänahkaan, jossa se stimuloi hiusten kasvua hiustuppien kautta ja sen sanotaan myös ehkäisevän hiusten lähtöä.

 

Baobab-öljy saadaan baobab-puun hedelmistä. Öljy sisältää paljon mineraaleja, ravintoaineita ja proteiineja. Baobab-öljyä suositellaan erityisesti kuiville ja kiharoille hiuksille, se onkin tehokas hiusten kosteuttaja ja ravitsija tuoden suojaa ja hoitoa koko hiuspituudelle juurista latvoihin. Baobab-öljyn avulla saat hiuksiisi vahvuutta, elinvoimaa ja kiiltoa.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ):

  1. Kiharani tulevat painaviksi ja ne eivät erotu toisistaan. Mitä teen väärin?

Ongelmana saattaa olla VitaBlack LOC System Hair Oil -tuotteen liian runsas käyttö. Tuote on hyvin kosteuttava ja ravitseva, minkä takia sen käyttö liiallisessa määrissä voi tehdä kiharoista raskaat ja saada ne tarttumaan toisiinsa. On tärkeää löytää sinun hiustyypillesi sopiva öljymäärä.

 

  1. Onko tärkeää tehdä kaikki VitaBlack LOC System -menetelmän vaiheet [Liquid (1), Oil (2), Cream(3)]?

Jotta kiharoihin saadaan haluttu efekti eli ne ovat irralliset, kevyet ja pitävät luonnollisen muotonsa, on tärkeää tehdä kaikki VitaBlack LOC System -menetelmän vaiheet oikeassa järjestyksessä.

 

  1. Kuinka usein voin käyttää VitaBlack LOC System -hiushoitomenetelmää?

Voit käyttää VitaBlack LOC System -menetelmää aina kun haluat, sen käytölle ei ole mitään aikarajoituksia.

 

  1. Voinko käyttää VitaBlack LOC System -menetelmää joka päivä, vaikka en pesisi hiuksia?

VitaBlack LOC System -menetelmän käytön tavoitteena on saada pidettyä hiukset kosteina ja kiharat selvitettyinä aina seuraavaan pesukertaan asti (huolimatta siitä kuinka usein hiuksia pestään). Näin ollen suosittelemme käyttämään VitaBlack LOC System -menetelmää vain puhtaille hiuksille. Tämä myös siitä syystä, että jos hiuksiin kertyy liikaa menetelmän hoitotuotteita, niistä tulee raskaat.

 

  1. Täytyykö minun pestä hiukseni VitaBlack LOC System -menetelmän eri tuotteiden käytön välillä?

Hiuksia ei tarvitse pestä VitaBlack LOC System -menetelmän eri vaiheiden [Liquid (1), Oil (2), Cream(3)] välillä. Käytät vaan menetelmän tuotteita yksi kerrallaan oikeassa järjestyksessä.

 

  1. Voiko käyttää VitaBlack LOC System Hair Liquid -tuotetta täysin märkiin hiuksiin?

On suositeltavaa poistaa hiuksista liiallinen kosteus ennen VitaBlack LOC System -menetelmän käyttöä, koska se parantaa hoitotuotteiden imeytymistä hiusten sisään.

 

  1. Kuinka voin poistaa hiuksistani liiallisen kosteuden?

Voit käyttää pyyhettä tai hiustenkuivaajaa tai antaa hiusten kuivaa jonkin aikaa luonnollisesti.

 

  1. Pitääkö minun odottaa Hair Liquid -tuotteen (1) käytön jälkeen ennen kuin jatkan Hair Oil -tuotteella (2)?

Kyllä, suosittelemme, että odotat muutaman minuutin (enintään 5 minuuttia) Hair Liquid -tuotteen käytön jälkeen ennen kuin jatkat Hair Oil -tuotteella. Tämä odotusaika on tarpeellinen, jotta hiukset ehtivät imeä hoitonesteen itseensä.