HIUSTENLÄHDÖN EHKÄISYN TUOTEPERHE

Hiustenlähdön ehkäisyn tuoteperheen tuotteet kamppailevat hiustenlähtöä vastaan. Ne auttavat kasvattamaan hiussuonten tiheyttä, elvyttävät päänahkaa ja stimuloivat hiusten kasvua. 

Tuotteet sisältävät orgaanista herneenversouutetta, AnaGainia.

AnaGain on orgaaninen herneenversouute, joka auttaa tasapainottamaan ja pitkittämään hiusten elinkaarta, mikä tarkoittaa pienempää määrää hiuksia hiustenlähtövaiheessa. AnaGain stimuloi hiustuppien ravinnonsaantia, mikä aikaansaa hiusten kasvua. Se on uusi keino taistelussa hiustenlähtöä vastaan.

 Tuotteet sisältävät Sinkki-PCA:ta

Sinkki-PCA tarkoittaa sinkki-pyrrolidoni-karboksyylihappoa. PCA:ta löytyy luonnostaan ihmisen ihon rakenteesta. Sinkki-PCA on tehokas apu, kun halutaan ehkäistä päänahan liiallista kuivumista, mutta  halutaan estää liiallisen talin muodostuminen sekä taistella hiustenlähtöä vastaan. Talirauhasten toimintaa kontrolloimalla ehkäistään myös sieni- ja bakteeriperäisiä hiuspohjan ongelmia. Sinkki-PCA tukee hiusten kasvuvaihetta ja auttaa ehkäisemään hiusten ohentumista ja kaljuuntumista perustuen DHT:n syntymisen kontrolloimiseen. DHT (dihydroxytestosterone) on yksi yleinen syy miesten hiustenlähtöön.

Kaikki Capifort-tuotteet sisältävät Ginseng-uutetta.

Ginseng-uutetta löytyy kaikista Capifort-brändin tuotteista. Se saadaan ginseng-kasvin juuresta. Ginsengilla uskotaan olevan päänahan ihosoluja ja edelleen hiustuppeja stimuloiva vaikutus, mitä kautta se stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten ohentumista. Lisäksi ginsengilla on antibakteerisia ominaisuuksia, minkä sanotaan auttavan myös pitämään hiustupet puhtaana ja ehkäisemään hilseen muodostumista. Ravitseva ginseng tukee monipuolisesti hiusten kasvua ja sen uskotaan ehkäisevän kaljuuntumista.

Kaikki Capifort-brändin tuotteet ovat hiuksia vahvistavia. Ne sisältävät monipuolista Hairdensyl -kompleksia

Hairdensyl-kompleksi on täysin meri-kasviperäinen, monitoiminen hiustenhoidossa käytettävä kompleksi. Se on erittäin hyödyllinen ohuille, elottomille ja heikoille hiuksille. Hairdensyl-kompleksi auttaa saamaan paksummat hiukset sekä vahvistamaan ja korjaamaan hiusten rakennetta. Lisäksi se stimuloi hiustuppia, mikä auttaa vahvistamaan hiusten kasvua ja lisäämään hiusten paksuutta. Sitä käytetään erityisesti hiusten lähtöä ehkäisevissä ja hiusten kasvua stimuloivissa tuotteissa. Kompleksi sisältää meriperäisiä kollageenista saatua proteiineja ja elastiinista saatuja aminohappoja. Lisäksi siinä on polysakkarideja ja hunaja-uutteen ainesosia. Hairdensyl-kompleksi parantaa hiussuomujen koheesiota sekä lisää hiusten kosteutta ja taipuisuutta.

Hiustenlähtöä ehkäisevän tuoteperheen tuotteiden käyttö:

  • Pese hiukset Shampoolla
  • Levitä Hair Tonic hiusnestettä päänahalle niin, että koko päänahka peittyy. Hiero hellästi sormenpäillä. Älä huuhtele.
  • Levitä hiuksiin Leave-in Balm voidetta, älä huuhtele.