HILSEHOIDON TUOTEPERHE

Hilsehoidon tuoteperheen tuotteet hoitavat hiusten lisäksi myös päänahkaa vähentäen sen ärsytystä, kutinaa ja kuivumista. Tuoteperheen shampoo poistaa hilsettä ja ehkäisee sen uudelleen muodostumista. Tuotteista sekä shampoo että hair tonic ehkäisevät liiallisen talin muodostumista. 

Hilsehoidon tuoteperheen tuotteet sisältävät aktiivisena ainesosana pyritionisinkkiä.

Pyritionisinkki on mikrobien kasvua ja hilseen muodostumista ehkäisevä ainesosa. Se on tunnettu todistetuista hilseenhoitovaikutuksistaan ja on suosittu vaihtoehto johtuen tehokkuudestaan sekä käyttäjäystävällisyydestään.

 

Tuotteiden Käyttöohjeet:

  • Levitä Hair Tonic -tuotetta päänahkaan ja hiero hellästi. Anna tuotteen vaikuttaa kahdesta tunnista kymmeneen tuntiin. Huuhtele halutun vaikutusajan täytyttyä.
  • Pese hiukset Shampoolla.
  • Levitä Hoitoainetta, anna sen vaikuttaa hetki ja huuhtele.
  • Halutessasi voit käyttää samaan tapaan myös Hoitonaamiota.
  • Lopuksi levitä hiuksiin Combing Cream -tuotetta. Älä huuhtele.

Kaikki Capifort-brändin tuotteet ovat hiuksia vahvistavia. Ne sisältävät monipuolista Hairdensyl -kompleksia.

Hairdensyl-kompleksi on täysin meri-kasviperäinen, monitoiminen hiustenhoidossa käytettävä kompleksi. Se on erittäin hyödyllinen ohuille, elottomille ja heikoille hiuksille. Hairdensyl-kompleksi auttaa saamaan paksummat hiukset sekä vahvistamaan ja korjaamaan hiusten rakennetta. Lisäksi se stimuloi hiustuppia, mikä auttaa vahvistamaan hiusten kasvua ja lisäämään hiusten paksuutta. Sitä käytetään erityisesti hiusten lähtöä ehkäisevissä ja hiusten kasvua stimuloivissa tuotteissa. Kompleksi sisältää meriperäisiä kollageenista saatuja proteiineja ja elastiinista saatuja aminohappoja. Lisäksi siinä on polysakkarideja ja hunaja-uutteen ainesosia. Hairdensyl-kompleksi parantaa hiussuomujen koheesiota sekä lisää hiusten kosteutta ja taipuisuutta.

Kaikki Capifort-tuotteet ovat hiuksia hoitavia sekä vahvistavia ja ne sisältävät Ginseng-uutetta.

Ginseng-uutetta löytyy kaikista Capifort-brändin tuotteista. Se saadaan ginseng-kasvin juuresta. Ginsengilla uskotaan olevan päänahan ihosoluja ja edelleen hiustuppeja stimuloiva vaikutus, mitä kautta se stimuloi hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten ohentumista. Lisäksi ginsengilla on antibakteerisia ominaisuuksia, minkä sanotaan auttavan myös pitämään hiustupet puhtaana ja ehkäisemään hilseen muodostumista. Ravitseva ginseng tukee monipuolisesti hiusten kasvua ja sen uskotaan ehkäisevän kaljuuntumista.