Cachinhos-tuoteperhe

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Cachinhos Hiusnaamio

  9.40 

  Tämä hiusnaamio on kehitetty erityisesti kiharahiuksisille lapsille. Se syväkosteuttaa hiuksia ja helpottaa takkujen selvittämistä sekä hiusten hoitoa. Tuote sisältää puuvillakasvista saatavaa öljyä, joka on hyvin E-vitamiinipitoista ja auttaa tuomaan hiuksiin kiiltoa ja pitämään ne pehmeinä. Tuote sisältää myös hiussuortuvia vahvistavaa ja kosteuttavaa Panthenolia eli B5-vitamiinia sekä hydrolysoitua vehnäproteiinia, joka auttaa suojaamaan hiuksia.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

  Tuotekoko on 500ml.

 • Cachinhos Hiussuihke

  11.80 

  Tämä hiussuihke on kehitetty erityisesti kiharahiuksisille lapsille. Tuote on kaksitehoinen eli hiussuihke sisältää aurinkosuojan, mutta lisäksi se myös syväkosteuttaa hiuksia. Se auttaa pitämään hiukset pehmeinä ja kevyinä sekä helpottaa hiusten hoitoa. Tuote sisältää puuvillakasvista saatavaa öljyä, joka on hyvin E-vitamiinipitoista ja auttaa tuomaan hiuksiin kiiltoa ja pitämään ne pehmeinä. Tuote sisältää myös hiussuortuvia vahvistavaa ja kosteuttavaa Panthenolia eli B5-vitamiinia sekä hydrolysoitua vehnäproteiinia, joka auttaa suojaamaan hiuksia.

  Tuotekoko on 200 ml.

 • Cachinhos Hoitoaine

  11.80 

  Tämä hoitoaine on kehitetty erityisesti kiharahiuksisille lapsille. Se kosteuttaa hiuksia, helpottaa takkujen selvittämistä ja tukee yleisesti helppoa hiusten hoitamista. Tuote sisältää puuvillakasvista saatavaa öljyä, joka on hyvin E-vitamiinipitoista ja auttaa tuomaan hiuksiin kiiltoa ja pitämään ne pehmeinä. Tuote sisältää myös hiussuortuvia vahvistavaa ja kosteuttavaa Panthenolia eli B5-vitamiinia sekä glyseriiniä, joka lisää hiusten kosteutta ja pehmeyttä.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

  Tuotekoko on 500 ml.

 • Cachinhos Kosteuttaja

  11.80 

  Tämä kosteuttaja on kehitetty erityisesti kiharahiuksisille lapsille. Se kosteuttaa hiuksia pitäen ne kuitenkin pehmeinä ja kevyinä. Lisäksi se helpottaa hiusten hoitoa. Tuote sisältää puuvillakasvista saatavaa öljyä, joka on hyvin E-vitamiinipitoista ja auttaa tuomaan hiuksiin kiiltoa ja pitämään ne pehmeinä. Tuote sisältää myös hiussuortuvia vahvistavaa ja kosteuttavaa Panthenolia eli B5-vitamiinia sekä glyseriiniä, joka lisää hiusten kosteutta ja pehmeyttä.

  Tuotekoko on 500 ml.

 • Cachinhos Shampoo

  11.90 

  Tämä shampoo on kehitetty erityisesti kiharahiuksisille lapsille. Se ei kuivata hiuksia ja tukee helppoa hiusten hoitamista ja takkujen selvittämistä. Tuote sisältää puuvillakasvista saatavaa öljyä, joka on hyvin E-vitamiinipitoista ja auttaa tuomaan hiuksiin kiiltoa ja pitämään ne pehmeinä. Tuote sisältää myös hiussuortuvia vahvistavaa ja kosteuttavaa Panthenolia eli B5-vitamiinia.

  Tuotekoko on 500 ml.

 • Cachinhos Tuoteperhe

  56.70  51.03 

  Cachinhos Infantil tuoteperheen tuotteet sisältävät puuvillakasvista saatavaa öljyä, joka auttaa saamaan kiiltävät ja pehmeät hiukset.

  Parhaan tuloksen saat käyttämällä useampaa saman tuoteperheen tuotetta, jolloin voit toteuttaa oikean hiushoidon kotonasi. Kaupastamme löydät kaikki tuoteperheen viisi tuotetta kuvauksineen ja lisätietoineen.

  Tilaamalla vähintään neljä tuoteperheen tuotetta saat 10% alennuksen niiden yhteisummasta. Valitse tuotteet erikseen ostoskoriin ja alennus lasketaan sinulle kassalla.