Vahingoittuneet hiukset

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Ghee(me) Nutrients

  23.20 

  Minä olen: Vegaaninen, kasvispohjainen ja orgaaninen hiushoitoon tarkoitettu hedelmävoi, joka palauttaa hiuksiin niissä luontaisesti olevia lipidejä ja öljyjä. Vastuullani on tuoda hiuksiisi taas eloisuutta, ryhtiä ja luontaista kosteutta, pian voitkin sanoa hyvästit huokoisille ja kuiville suortuville. Sisällän ananasta sekä bacuri-voita ja sovin kaikille hiustyypeille.

  Tuotekoko on 350g.

 • Ghee(me) Rehab

  23.20 

  Minä olen: Vegaaninen, kasvispohjainen ja orgaaninen hius kuntoutushoitoon tarkoitettu hedelmävoi. Autan sinua palauttamaan entiselleen hiukset, jotka ovat kärsineet ja vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä tai mekaanisesta stressistä johtuen. Tuon hiuksiin elastisuutta ja lujuutta, sisältämäni aminohapot vahvistavat hiuksia, mikä vähentää hiusten katkeilua ja palauttaa niihin luontaista muovattavuutta. Sisällän papaijaa sekä keratiinia ja sovin kaikille hiustyypeille.

  Tuotekoko on 350g.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

   

 • Milagre Multifunctional Combing cream

  15.40 

  Minä olen: Combing cream, joka tekee hiustesi kampaamisesta helppoa, mutta myös kosteutan hiuksesi ja tuon niihin kiiltoa. Voit käyttää minua päivittäin. Sisällän karitevoita (shea butter), kookosvettä ja sitrushedelmiä.

  Tuotekoko 450g.

 • Morte Subita Hiusnaamio

  19.50 

  Minä olen: Viikoittain käytettävä tehohoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sovellun hyvin myös värjätyille ja valkaistuille hiuksille. Olen oikea luksushoito kuiville hiuksille! Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä, kaakaovoita, proteiineja ja aminohappoja.

  Tuotekoko 450g

 • Morte Subita Hoitoaine

  11.30 

  Minä olen: Päivittäisessäkin käytössä toimiva hoitoaine, joka sopii hyvin kemiallisissa käsittelyissä kärsineille hiuksille. Palautan hiuksiisi niiden luonnollisen kosteussulun ja tuon niihin pehmeyttä ja lujuutta sekä helpotan kampaamista. Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä ja vihreätee -uutetta.

  Tuotekoko 250g

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

 • Morte Subita Hoitosuihke

  12.40 

  Minä olen: Kokonaisvaltainen ja nopeasti vaikuttava hiusten kuntoutussuihke. Sovin hyvin vaurioituneille hiuksille ja kaksihaaraisuuden korjaamiseen. Tuon hiuksiisi kosteutta, kiiltoa ja pehmeyttä sekä tarjoan lämpö- ja UV-suojan. Voit käyttää tätä hiussuihketta yksinään tai pohjana muotoilutuotteille. Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä ja kastanjaproteiinia.

  Tuotekoko 250ml

 • Morte Subita Shampoo

  11.90 

  Minä olen: Päivittäisessäkin käytössä toimiva shampoo, joka sopii hyvin elämän janoisten hiusten hoitoon. Palautan hiustesi luonnollisen kosteussulun sekä tuon niihin pehmeyttä ja vahvuutta. Sovin hyvin käytettäväksi hiusten värjäyksen tai muun kemiallisen käsittelyn jälkeen. Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä ja vihreätee -uutetta.

  Tuotekoko 250ml

 • Morte Subita Tuoteperhe

  55.10  49.59 

  Morte Subita -tuoteperhe sopii hyvin vaurioituneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille.

  Parhaan tuloksen saat käyttämällä useampaa saman tuoteperheen tuotetta, jolloin voit toteuttaa oikean hiushoidon kotonasi. Kaupastamme löydät kaikki tuoteperheen neljä tuotetta kuvauksineen ja lisätietoineen.

  Tilaamalla vähintään neljä tuotetta saat 10% alennuksen niiden yhteissummasta. Kerää yksittäiset tuotteet ostoskoriisi ja alennus lasketaan sinulle kassalla.