Käsitellyt hiukset

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Milagre Multifunctional Combing cream

  15.40 

  Minä olen: Combing cream, joka tekee hiustesi kampaamisesta helppoa, mutta myös kosteutan hiuksesi ja tuon niihin kiiltoa. Voit käyttää minua päivittäin. Sisällän karitevoita (shea butter), kookosvettä ja sitrushedelmiä.

  Tuotekoko 450g.

 • Morte Subita Hoitoaine

  11.30 

  Minä olen: Päivittäisessäkin käytössä toimiva hoitoaine, joka sopii hyvin kemiallisissa käsittelyissä kärsineille hiuksille. Palautan hiuksiisi niiden luonnollisen kosteussulun ja tuon niihin pehmeyttä ja lujuutta sekä helpotan kampaamista. Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä ja vihreätee -uutetta.

  Tuotekoko 250g

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

 • Morte Subita Hoitosuihke

  12.40 

  Minä olen: Kokonaisvaltainen ja nopeasti vaikuttava hiusten kuntoutussuihke. Sovin hyvin vaurioituneille hiuksille ja kaksihaaraisuuden korjaamiseen. Tuon hiuksiisi kosteutta, kiiltoa ja pehmeyttä sekä tarjoan lämpö- ja UV-suojan. Voit käyttää tätä hiussuihketta yksinään tai pohjana muotoilutuotteille. Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä ja kastanjaproteiinia.

  Tuotekoko 250ml

 • Morte Subita Shampoo

  11.90 

  Minä olen: Päivittäisessäkin käytössä toimiva shampoo, joka sopii hyvin elämän janoisten hiusten hoitoon. Palautan hiustesi luonnollisen kosteussulun sekä tuon niihin pehmeyttä ja vahvuutta. Sovin hyvin käytettäväksi hiusten värjäyksen tai muun kemiallisen käsittelyn jälkeen. Sisällän aloe vera -uutetta, kookosöljyä ja vihreätee -uutetta.

  Tuotekoko 250ml