Ghee(me)s

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Ghee(me) Moisture

  23.20 

  Minä olen: Vegaaninen, kasvispohjainen ja orgaaninen capillary-hiushoitoon tarkoitettu hedelmävoi, joka tarjoaa syväkosteuttavaa ja pitkäkestoista kostutusta kiillottomille ja kostutusta kaipaaville hiuksille. Sisällän banaania sekä aloe veraa ja sovin kaikille hiustyypeille.

  Tuotekoko on 350g.

 • Ghee(me) Nutrients

  23.20 

  Minä olen: Vegaaninen, kasvispohjainen ja orgaaninen hiushoitoon tarkoitettu hedelmävoi, joka palauttaa hiuksiin niissä luontaisesti olevia lipidejä ja öljyjä. Vastuullani on tuoda hiuksiisi taas eloisuutta, ryhtiä ja luontaista kosteutta, pian voitkin sanoa hyvästit huokoisille ja kuiville suortuville. Sisällän ananasta sekä bacuri-voita ja sovin kaikille hiustyypeille.

  Tuotekoko on 350g.

 • Ghee(me) Rehab

  23.20 

  Minä olen: Vegaaninen, kasvispohjainen ja orgaaninen hius kuntoutushoitoon tarkoitettu hedelmävoi. Autan sinua palauttamaan entiselleen hiukset, jotka ovat kärsineet ja vaurioituneet kemiallisista käsittelyistä tai mekaanisesta stressistä johtuen. Tuon hiuksiin elastisuutta ja lujuutta, sisältämäni aminohapot vahvistavat hiuksia, mikä vähentää hiusten katkeilua ja palauttaa niihin luontaista muovattavuutta. Sisällän papaijaa sekä keratiinia ja sovin kaikille hiustyypeille.

  Tuotekoko on 350g.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).