My Curl My Life -tuoteperhe

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • My Curl My Life Combing cream

  17.00 

  Minä olen: Oikea monitoimituote eli voit kutsua minua nimillä: Combing Cream | Detangling Cream | Humidifier | Curl Activator | Curl Memorizer. Olen se tärkein tuote, kun haluat kauniit ja kimmoisat kiharat. Kesytän pörröisyyden ja pidän kiharasi eroteltuina, mutta pehmeinä koskettaa. Tämä on Lola-asiakkaiden “pakko saada” -tuote.

  Tuotekoko on 500g.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

   

 • My Curl My Life Hiusnaamio

  26.40 

  Minä olen: Se täydellinen hiusnaamio kiharille ja kosteutusta vaativille kiharoille. Tunkeudun syvälle hiussuortuviin, joissa palautan kosteustasapainoa ja korjaan kemiallisen tai mekaanisen stressin tai ympäristötekijöiden aiheuttamia vaurioita.

  Tuotekoko 930 g. (Jättikoko!)

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

 • My Curl My Life Hoitoaine

  16.70 

  Minä olen: Hoitoaine, joka ravitsee ja kosteuttaa käkkäriä, kiharia, vaikeasti hoidettavia, suoristettuja tai luonnonkiharia hiuksia. Sisällän paljon Pataua-öljyä ja kasviuutteita, joiden ansiosta olen mahtavasti hiuksia kosteuttava hoitoaine, joka sopii monenlaisille hiuksille (luonnonkiharille, värjätyille, valkaistuille, teksturoiduille…).

  Tuotekoko on 500g.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).  

   

 • My Curl My Life Jelly Gel

  14.70 

  Minä olen: Jelly Gel kiharoille ja eloisille laineille. Sisällän paljon kosteuttavia ainesosia, joilla pääset pörröttömään lopputulokseen. Sovin hyvin käytettäväksi pienenä määränä shampoo+hoitoaine pesun jälkeen. Voit käyttää minua myös Combing creamin kanssa.

  Tuotekoko 500 g.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).

 • My Curl My Life Shampoo

  18.40 

  Minä olen: Päivittäiseenkin käyttöön sopiva kosteuttava shampoo kiharahiuksille asiakkaille. Tuotereseptin Pataua-öljy sekä kasviuutteet auttavat saamaan keveät ja pehmeät hiukset sekä säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden ja elastisuuden.

  Tuotekoko on 500ml.

 • My Curl my Life tuoteperhe

  93.20  83.90 

  Säkkäräisille ja kiharille hiuksille – tämä tuotesarja sisältää pataua-öljyä, joka on brasilialainen salainen ase päänahan hyvinvointiin ja joka sisältää paljon ravitsevia rasvahappoja. Tuotteet on kehitetty tekemään kiharoistasi entistäkin täydellisemmät!

  Parhaan tuloksen saat käyttämällä useampaa saman tuoteperheen tuotetta, jolloin voit toteuttaa oikean hiushoidon kotonasi. Kaupastamme löydät kaikki tuoteperheen viisi tuotetta kuvauksineen ja lisätietoineen.

  Tilaamalla vähintään neljä tuotetta saat 10% alennuksen niiden yhteisummasta. Kerää yksittäiset tuotteet ostoskoriisi ja alennus lasketaan sinulle kassalla.