Creoula-tuoteperhe

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Creoula Combing Cream

  16.70 

  Minä olen: Ravitseva combing cream, joka toimii kampausavun lisäksi  myös muotoilutuotteena aktivoiden kiharoita pitäen ne kuitenkin luonnollisina ja pehmeinä. Tuon kiharoihisi myös kiiltoa ja erottelen kiharasi sekä autan sinua pitämään kiharapilvesi sopivasti kurissa. Sisällän avokadoöljyä ja kookosvettä sekä tarjoan suojaa niin lämpöä kuin aurinkoa vastaan, joten olen oikea ihmepakkaus.

  Tuotekoko on 500g.

 • Creoula Hoitoaine

  16.30 

  Minä olen: Ravitseva hoitoaine, joka muuttaa masentuneet hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja iloisiksi kiharoiksi. Erottelen kiharasi kevyesti ja autan sinua pitämään kiharapilvesi kuosissa. Sisällän avokadoöljyä ja kookosvettä. Lisäksi tarjoan hiuksillesi lämpö- ja aurinkosuojan, joten olen oikea ihmepakkaus.

  Tuotekoko on 250g.

 • Creoula shampoo

  18.00 

  Minä olen: Ravitseva shampoo, joka puhdistaa hiuksesi hellästi ja antaa alkusysäyksen kiharoidesi muotoiluun, kun olet vielä suihkussa. Autan sinua saamaan pehmeät, erotellut ja kiiltävät hiussuortuvat sekä helpotan kiharapilvesi pitämistä oikeassa kuosissa. Sisällän avokadoöljyä ja kookosvettä. Lisäksi annan hiuksillesi lämpösuojan.

  Tuotekoko on 250g.

  Curly Girl Approved! Tuote on yhteensopiva Curly Girl -metodin kanssa (perustuen www.curlsbot.com sivulla tehtyyn arviointiin).