Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä


Capelixir on verkkokauppa, jota pyörittää Las Piedras Y-tunnus: 2832128-7.

Capelixir myy hiustenhoitotuotteita täysi-ikäisille asiakkaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voit ottaa yhteyttä Capelixiriin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@capelixir.fi tai soittamalla 040-7011028 (englanniksi tai espanjaksi) tai 040-7044022 (suomeksi tai englanniksi).

Postia voit lähettää osoitteeseen Las Piedras / Capelixir, PL 14, 37801 Akaa


Asiakkuus


Rekisteröityneet asiakkaat ovat Las Piedras-asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon sekä muihin vastaaviin verkkokaupan palveluun liittyviin tarkoituksiin. Asiakkaan antamia tietoja kuten sähköpostiosoitetta voidaan käyttää palvelun suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli asiakas on erikseen antanut siihen suostumuksensa.


Tilaaminen


Tuotteiden varastosaldotilanne on näkyvissä verkkokaupassa.
Saat tekemästäsi tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostiisi.


Maksutavat


Capelixir-verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla. Lisäksi voi maksaa PayPal-palvelulla.

Verkkopankki- ja luottokorttimaksupalvelut ovat Capelixir-verkkokaupan asiakkaiden käytössä yrityksen Checkout (www.checkout.fi ) tarjoaman ja ylläpitämän maksunvälityspalvelun kautta (Checkout Finland Oy Y-tunnus 2196606-6).

Capelixir-verkkokaupan asiakkaat voivat maksaa myös PayPal-palvelulla ja tämän palvelun asiakkaiden käyttöön tarjoaa PayPal (www.paypal.com / PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie Luxembourg).


Toimitus


Tilauksen toimitusta varten tarvitsemme nimen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Tarkistathan, että antamasi tiedot ovat oikein, jotta lähetys löytää perille. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Capelixir pidättää oikeuden evätä tilauksen, jos asiakas on esim. jättänyt tilauksen noutamatta tai palauttanut tilauksensa useita kertoja.

Capelixir lähettää tilaukset yleensä parin arkipäivän sisällä. Poikkeuksellisista ajankohdista tiedotamme verkkokaupassa.

Lähetämme tilaukset käyttäen Postin palveluita eli postipakettina. Normaalisti paketit saapuvat perille Suomen osoitteisiin 1-2 arkipäivässä. Lähetys tulee noutaa Postin toimipisteestä kahden viikon aikana tai Smart Postista viikon aikana ilmoituksesta, joka tulee sähköpostilla tai tekstiviestillä. Toimitusmaksut näkyvät tilauksen yhteydessä. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseen.

Jos pakettisi on vaurioitunut kuljetuksessa, reklamoithan siitä heti Postille.

Capelixir ei vastaa asiakkaalle toimituksen viivästymisestä johtuvista välillisistä kustannuksista.


Palautusoikeus


Capelixir-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusaika alkaa siitä hetkestä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteet postipalvelusta. Asiakkaan on erikseen ilmoitettava tilauksen palautuksesta verkkokaupalle (shop@capelixir.fi), pelkkä lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Palauttaessa lähetystä/tilaamiansa tuotteita, asiakkaan tulee lähettää tuotteet osoitteeseen Las Piedras / Capelixir, PL 14, 37801 Akaa ja liittää mukaan tilauksen mukana tullut lähetysluettelo sekä tilinumero. Asiakas maksaa palautuksen lähetyskulut. Suosittelemme lähetystietojen tallessa pitämistä siltä varalta, että paketille tapahtuu jotakin paluumatkalla (esimerkiksi paketti katoaa).

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia. Asiakas voi tutustua tuotteeseen samoin kuin fyysisessä myymälässä. Jos asiakas ottaa tuotteen käyttöönsä, hän vastaa sen arvon alenemisesta ja jos tuote on tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa sen koko arvosta.


Reklamaatiot


Jos toimitus ei vastaa tilausta, asiakkaan tulee viipymättä ottaa yhteyttä Capelixir-verkkokauppaan (shop@capelixir.fi). Lähetysluettelosta löytyvän tilausnumeron ilmoittaminen helpottaa asiointia. Virheellinen tuote korvataan ensisijaisesti lähettämällä tilalle vastaava tuote, mutta jos tämä ei ole mahdollista, palautetaan maksu asiakkaan tilille, kun viallinen tuote on ensin palautettu Capelixir-verkkokaupalle.


Tilauksen peruutusoikeus


Asiakkaalla on oikeus perua tilauksensa, jos toimitus ei tapahdu hänelle ilmoitetussa ajassa. Tilauksen perumisesta on ilmoitettava Capelixir-verkkokaupalle (shop@capelixir.fi). Capelixir-verkkokauppa pidättää itsellään oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli tuote on loppuunmyyty tai tuotteen/tuotteiden saamisessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Tilauksen perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.


Muuta asiaa


Capelixir-verkkokauppa ei takaa palvelun häiriötöntä toimintaa, sillä verkkopalvelua koskevat samat rajoitukset kuin internetin yleistä toimintaa. Esim. käyttäjien suuri yhtäaikainen määrä voi aiheuttaa ruuhkaa ja vaikuttaa palvelun toiminnan käytettävyyteen. Capelixir pidättää itsellään oikeuden palvelun tilapäiseen sulkemiseen, mutta yrittää pitää mahdolliset poikkeusajat mahdollisimman lyhyinä. Capelixir pitää itsellään myös oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja. Asiakkaan tulee aina ennen tilausta tutustua tilaus- ja toimitusehtoihin. Capelixir ei vastaa teknisistä katkoksista tai muuttuneista tilaus- ja toimitusehdoista tai ylivoimaisesta esteestä mahdollisesti koituneista haitoista eikä mistään niiden välillisistä kustannuksista.

Capelixir-verkkokauppa ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennusten aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Capelixir-verkkokauppa ei myöskään korvaa käyttäjän tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista aiheutuvia vahinkoja eikä Capelixirilla ole korvausvelvollisuutta näiden käyttöehtojen mukaisien oikeuksien käytöstä. Capelixirin vastuu rajoittuu enimmillään suomen lakien pakottavien säännösten mukaan.