Asiakastietojen Salassapitoperiaatteet


Capelixir.fi on verkkokauppa, jota pyörittää Las Piedras (Y-tunnus: 2832128-7; sähköposti: info@capelixir.fi; osoite: PL 14, 37801 Akaa) ja jonka teknisen toteutuksen on tehnyt Uhma (sähköposti: uhma@uhma.fi; osoite: Viinikankatu 45, 33800 Tampere).

Las Piedras kerää ja käsittelee henkilötietoja verkkokaupan asiakassuhteiden hoitoa ja ylläpitoa varten sekä asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot:
• Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
• Tilauksen tiedot
Tiedot säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille. Verkkokauppa on suojattu asianmukaisesti ja sitä päivitetään koko ajan, jotta tietomurrot eivät onnistuisi. Jos tietoturvaloukkaus kuitenkin tapahtuu, siitä ilmoitetaan sekä viranomaisille että asiakkaille niin pian kuin vaan mahdollista.

Ottamalla yhteyttä Capelixir.fi -verkkokauppaan (info@capelixir.fi), asiakas voi pyytää hänestä talletetut tiedot nähtäväkseen (allekirjoitettu pyyntö sähköpostin liitteenä) tai pyytää poistamista asiakasrekisteristä.